miércoles, 14 de marzo de 2012

Eugènia Guri | 5è recital XV Concurs Cicle de Primavera | Ramon Llull, 14 de març, 22h



5è recital del XV Concurs Cicle de Primavera

CMU Ramon Llull, dimecres 14 de març a les 22h

Eugènia Guri Batlle, piano
  

Eugènia Guri Batlle (Barcelona, 1995) va començar els estudis de música al Conservatori Professional de Música de Badalona a l’edat de 5 anys. Als 6 s’inicià en el piano amb C. Cesena. Posteriorment va estudiar piano amb Sebastián Colombo i harmonia i anàlisi amb Willem Dragstra. Ha format part del Cor Jove de l’Escola de Música de Badalona, on també a estudiat el nivel mitjà de llenguatge musical. Actualment estudia piano amb el mestre Vladislav Bronevetzky.

Ha participat com alumna activa en diferents cursos (Sitges, Lleida, Camprodon) i classes magistrals (Pietro De Maria, Andrej Jasinski, Marta Zabaleta, Helen Krizos i Jordi Mora Mora), i ha rebut el seguiment dels mestres Karin Merle, Alan Weiss i Vladislav Bronevetzky gràcies a la beca concedida en diverses ocasions pel CEP – Centre d’Estudis Pianístics.

Presentà el seu primer recital en solitari a l’edat de 13 anys a Barcelona. El segon, a l’edat de 15 anys, tingué lloc a Barcelona, Vic, Cervera, Tarragona, Sassari (Sardenya) i a París.

Ha estat guardonada amb el 1r premi al Concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya (Vilafranca del Penedès, 2007 i 2011), al Concurs L’Arjau l’any 2007 i al II Concurs de joves intèrprets (Ciutat de Sant Cugat, 2009). Li fou concedit el premi especial Tiorba i la menció d’honor al 4t Concurs Internacional de Música (Sant Andreu de la Barca).

Ha format part de la programació de concerts de diverses sales, de les quals destaquen el Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges, el Casal del Metge, l’Auditori CCCB,el Casal Espriu, Cotxeres Borrell, el CMMB (Barcelona, Bruc),els Col·legis Majors Penyafort-Montserrat i Ramon Llull de la Universitat de Barcelona, l’Auditori L’Atlàntida de Vic i Sales Maene de Brussel·les i de Madrid.



PROGRAMA


Ludwig van Beethoven: Sonata núm. 24, op. 78 en Fa sostingut Major

    Adagio cantabile-Allegro ma non tropo
    Allegro vivace


Robert Schumman: “Waldszenen” (Escenes del bosc) op. 82 (selecció)

     Eintritt (Entrada)
     Jäger auf der Lauer (Els caçadors a l’aguait)
    Verrufene Stelle (Lloc embruixat)
    Vogel als Prophet (L’ocell profeta)
    Jagdlied (Cançó de caça)
    Abschied (Comiat)